Korte lijn thuisproducten

Inspira Cosmetics kent een korte lijn effectieve producten voor thuis. De Cosmeto Therapie vormde opnieuw de basis voor de opbouw van de serie. Bij het gebruik van de thuis producten gaat het om specifieke ‘follow up’ van de behandeling en om de voorbereiding op de volgende gezichtsbehandeling. De producten worden in eerste instantie niet gekozen op basis van huidtype of de huidconditie, maar geadviseerd op basis van tekortkomingen van de huid. Net zo als bij de behandelingen zijn de producten voor thuis bedoeld om de huid in balans te brengen en in balans te houden.
Ook hier kent Inspira Cosmetics voor optimale huidverbetering drie stappen:

Stap 1: de opperhuid verbeteren

Stap 2: de regeneratie versnellen

Stap 3: het bereikte resultaat vasthouden

Als verpakking voor de producten gebruikt Inspira Cosmetics alleen pomp- of pipetflacons. De inhoud blijft daardoor langer vers, de hygiëne wordt beter gewaarborgd en in het geval van pompflacons komt het product niet in aanraking met de buitenlucht. Bovendien is het gebruik beter te doseren en zijn de producten zuiniger in gebruik.
De thuisproducten van Inspira Cosmetics zijn bereikbaar geprijsd en worden door de consument als zeer effectief ervaren.

Behandelingen

In ieder instituut komen
klanten met
verschillende wensen.

Ons behandelniveau
is daarop afgestemd.


Lees verder »

Ondersteuning

 

 

 

 

Lees verder »

Ervaringen

Wij streven naar perfectie!

 

 

 

Lees verder »