Variëteit in behandelingen

Bij ieder instituut komen klanten met verschillende wensen. Met Inspira Cosmetics kun je het behandelniveau op de wens van de klant afstemmen. Daardoor heb je de mogelijkheid op ieder behandelniveau met een klant te starten.

Basisbehandeling

De klant komt voor ontspanning en comfort:

Dan kun je met Inspira Cosmetics een behandeling uitvoeren met alles wat je nodig hebt om ontspanning en comfort te kunnen bieden. Bovendien heb je de mogelijkheid om de klant te laten doorgroeien naar een basis+ behandeling.

Basis+ behandeling

De klant wil ontspanning, comfort en de conditie van de huid verbeteren:

Dan biedt Inspira Cosmetics de basis+ behandeling met ontspanning, comfort en speciale maskers die je aan de behandeling toevoegt om de conditie van de huid te verbeteren. Bovendien heb je de mogelijkheid om de klant te laten doorgroeien naar intensievere behandelingen.

Kuurprogramma’s

De klant wil ontspanning, comfort, conditieverbetering, vroegtijdige veroudering van de huid voorkomen en de klant wil zichtbare huidverbetering:

De klant wil nog meer bereiken! Dan kan je ook kuurbehandelingen uitvoeren die je afwisselt met de fruitzuurpeelings (20,40,60). Inspira Cosmetics kent twee intensieve kuurprogramma’s met medische peelings:

• Medi Lift; om de huid te liften, te verstevigen en te vernieuwen.

• Medi Glow; om pigmentvlekjes tegen te gaan, de huid te liften, te verstevigen en te vernieuwen.

À la carte behandelingen

Deze klant blijft alleen komen voor ontspanning en comfort:

Natuurlijk zijn er altijd klanten die niet willen doorgroeien. Daarvoor biedt Inspira Cosmetics dan de à la carte toevoegingen aan de basisbehandelingen waardoor ook die behandelingen afwisselend worden, zowel voor de consument als voor jou.

Inspira Cosmetics biedt een behandelprogramma waarover is nagedacht, en dat je kunt aanpassen aan de wens van de individuele klant.

Behandelingen om de huid in conditie te houden en een Skin Burnout te voorkomen

Naast bovenstaande lijnen kent Inspira Cosmetics de serie Inspira Absolue. Behandelingen die geschikt zijn voor iedere huidleeftijd en ontwikkeld om de huid in conditie te houden en een Skin Burnout te voorkomen. Zowel in Duitsland en Engeland heeft Inspira met de ontwikkeling van deze lijn prijzen op het gebied van innovatie gewonnen.

Life Style behandelingen

Bij de Life Style behandelingen wordt de dagelijkse verzorging van de huid gecombineerd met voedingsadviezen. Bijvoorbeeld op het moment dat de huid een plotseling te kort aan vocht heeft, of door ziekte of een te onregelmatig leven er vaal en uitgeput uitziet.

Inspira Cosmetics

Stap 1:
de opperhuid verbeteren
Stap 2:
de regeneratie versnellen
Stap 3:
het bereikte resultaat vasthouden

Lees verder »

Ondersteuning

 

 

 

 

Lees verder »

Ervaringen

Wij streven naar perfectie!

 

 

 

Lees verder »