Wat wordt jouw ondersteuning*

Vricos heeft de technieken die de parfumeriezaak gebruikt om commercieel succesvol te zijn aangepast aan de mogelijkheden die de schoonheidsspecialiste heeft. Daarmee ondersteunen wij het schoonheidsinstituut om commercieel ook tot optimale resultaten te komen.

Vakgerichte trainingen zijn bij Vricos een vanzelfsprekendheid. Daarnaast geeft Vricos trainingen zodat je een maximaal effect haalt uit onze commerciële activiteiten. Hieronder tref je voorbeelden aan van die commerciële activiteiten.

Commerciële activiteiten

 • Wij versturen ieder kwartaal rechtstreeks naar jouw klanten een mailing met het thema:
  ‘Actueel bij’. Dat is een in kleur gedrukte briefkaart met informatie over activiteiten die plaats vinden in jouw instituut.
 • Wij communiceren diezelfde activiteiten digitaal bijvoorbeeld via facebook, zodat je die kunt delen.
 • Wij verzorgen posters die aansluiten op bovenstaande activiteiten.
 • Wij bieden voor deze acties speciale display materialen aan.

Spaarsysteem

 • Je kunt gebruik maken van het Inspira Cosmetics spaarsysteem voor de consument. Onder ieder verkoopproduct is een zegeltje geplakt. De consument plakt, na aankoop van het product, het zegeltje op haar spaarkaart ( de spaarkaart heeft de vorm van een bankpas). Op iedere spaarkaart wordt de naam van de consument gedrukt en de naam van jouw instituut. Daarmee is de kaart persoonlijk en verbonden aan jouw instituut.

Ondersteuning in jouw instituut

 • Wij komen naar jou toe voor de promotie van bijvoorbeeld behandelkuren.
  Gedurende zo’n dag gebruiken wij speciale analyse – en behandelapparatuur om jouw klant nog duidelijker te maken wat jij voor haar kunt doen. Huidverbetering is op zo’n dag het devies.
 • Wij bieden op de belangrijke momenten van het jaar productpromoties voor jouw klanten. Zo garanderen wij dat bijvoorbeeld door onze zonnepromotie de verkoop van zonneverzorging in jouw instituut sterk toeneemt. 
 • Iedere actie die jij organiseert wordt door ons ondersteund.

Garantie

 • Is een klant een keer niet tevreden over een product dan kun je haar direct een ander product aanbieden, wij betalen de inkoopprijs altijd terug. Want ook dan is een ‘weer’ tevreden klant de beste reclame!

* Natuurlijk worden bovenstaande activiteiten alleen uitgevoerd nadat je van te voren daarvoor toestemming hebt gegeven.

Behandelingen

In ieder instituut komen
klanten met
verschillende wensen.

Ons behandelniveau
is daarop afgestemd.


Lees verder »

Starten met
Inspira Cosmetics

Het is mogelijk
om op module-basis
met Inspira Cosmetics
te starten

 

Lees verder »

Ervaringen

Wij streven naar perfectie!

 

 

 

Lees verder »