Behandelingen

U kunt met de professionele producten van Inspira Cosmetics uw behandelingen volledig afstemmen op de wens van uw klant. Met onze holistische methode op basis van fruitzuren, werkt u huidverbeterend en worden uw behandelingen ervaren als het zachte alternatief voor plastische chirurgie.
Door ons uitgebreide gamma aan maskers biedt u, uw klanten die komen voor ontspanning en/of huidverzorging precies dat wat zij van u verwachten.

Voorbeelden van behandelresultaten

Natuurlijk zijn wij trots op de resultaten die de Inspira Cosmetics instituten behalen. Maar al te graag tonen wij onderstaand een aantal voor- en na foto’s van behaalde resultaten. In alle gevallen werd gebruik gemaakt van de holistische behandelmethode met fruitzuren waarbij eerst de bovenste huidlaag op zachte wijze wordt vernieuwd, het regeneratieproces wordt gestimuleerd en vervolgens het resultaat wordt beschermd.

De eerste foto toont de vermindering van storende lijntjes naast de mond. Om dit resultaat te bereiken werd gebruik gemaakt van fruitzuren in de behandeling met een follow-up met fruitzuren thuis.

De tweede foto is zo mogelijk nog spectaculairder. Het huidoppervlak werd duidelijk gladder maar dat niet alleen, de uitstraling, kleur en glans van de huid veranderden totaal.

De laatste foto geeft duidelijk het effect weer van de speciale molecule die Inspira Med in combinatie met de fruitzuur behandelingen gebruikt. Wij noemen deze molecule “Youth Molecule” waardoor de telomeren worden beschermd en de huidstructuur opnieuw wordt opgebouwd. De op rijst gebaseerde Repair Peptiden herstellen schade aan de cellen en versterken de huidbarrière. Hyaluron zuur vult de rimpeltjes en verstevigt de huid van binnenuit.

VoorVoor
VoorVoor
VoorVoor

Gratis samples ontvangen?

Inspira Cosmetics werkt samen met de meest vooraanstaande laboratoria. Voortdurend onderzoek zorgt er steeds opnieuw voor dat Inspira Cosmetics tot de meest effectieve merken ter wereld behoort als het écht op huidverbetering aankomt.

Gratis en vrijblijvend een pakket proefverpakkingen ontvangen

Inspira Cosmetics

Marktleidende, ultra moderne huidverzorging

Ondersteuning

Samen halen we optimale resultaten

Ervaringen

“Mijn klanten zijn onder de indruk”