Ervaringen

Inspira Cosmetics werkt door heel Nederland nauw met schoonheidssalons samen.
Natuurlijk letten wij op gebiedsbescherming en kennen wij kwalitatieve criteria. Hieronder leest u een aantal recensies. Wilt u contact met onze klanten opnemen, de adresgegevens en telefoonnummers hebben wij daarvoor per klant vermeld.

Voligé

Gersthullen 85, Assen • www.volige.nl • tel.: 0592 343977

Ik vind het erg prettig werken met Inspira Cosmetics, veel klanten willen huidverbetering andere komen voor ontspanning. De holistische methode werkt ontzettend positief voor mijn verkoop. Ik verkoop ook meer omdat mijn klanten hun huid zien opknappen. De zichtbare resultaten zijn voor mij de belangrijkste reden dat ik met Inspira werk.

Face and More

De Broake 7, Bathmen • www.faceandmore.nl • tel 06 54626822

Toen ik startte met Inspira Cosmetics beloofde Vricos huidverbetering. Niks was minder waar, mijn klanten waren gewoon onder de indruk en zagen het effect direct. De Facebook posts van Vricos (die ik altijd deel) ondersteunen het marketingprogramma en mijn klanten reageren er echt op. De dépositaire bijeenkomsten die Vricos regelmatig organiseert vind ik erg interessant. Ze zijn informatief, motiverend en ik krijg er nieuwe ideeën door.

Reflection Huidverzorging

Voorstraat 58, Buitenpost • www.reflectionhuidverzorging.nl • tel. 0511 544177

Ik vind de holistische methode super werken vooral voor het effect van de behandelingen met fruitzuren met het Filmalgine masker. Ik werk ook intensief met de starterkits met thuisproducten en deze worden prima verkocht. Als ik Vricos een cijfer zou geven dan krijgen ze van mij een dikke negen, vooral om de ondersteuning.

Gerda’s Huidverzorgingssalon

Wilhelminastraat 50, Didam • www.gerdahuidverzorging.nl • tel 0316 225245

Het compacte assortiment dat Inspira Cosmetics voor thuis aanbiedt is ideaal. Het vraagt om een beperkte investering en meer heb ik niet nodig. De verkoop neemt erdoor enorm toe. Mijn klanten vinden het Inspira Cosmetics spaarsysteem leuk. Het werkt gemakkelijk en het bindt mijn klanten aan mijn salon. Ik doe mee aan alle acties omdat mijn klanten ze leuk vinden. De respons wisselt, dat is logisch. Ik kom wel steeds opnieuw onder de aandacht bij mijn klanten.

Schoonheidssalon Margit

St Janstraat 1B, Enkhuizen • www.schoonheidssalonmargit.nl • tel 0228 318740

Vricos heeft een eigen marketingprogramma, maar ze doen eigenlijk altijd mee als je met een eigen idee komt. Juist vanwege de persoonlijke benadering heb ik voor Vricos gekozen. Sinds ik met Inspira Cosmetics werk hebben mijn klanten eigenlijk nooit meer allergische reacties. En gebeurt het toch een keer dan gaat het product zonder probleem retour en wordt het gecrediteerd.

Schoonheidssalon Ida

Lariksstraat 26, Lichtenvoorde • www.schoonheidssalon-ida.nl • tel 0544 376663

De kwalitatieve producten van Inspira Cosmetics verkopen erg gemakkelijk. De huidverbetering is duidelijk zichtbaar, ook voor mijn klanten.

Schoonheidssalon Rowena

Baerdijk 22, Oisterwijk • www.schoonheidssalonrowena.nl • tel. 013 5216314

Samen met Inspira benader ik mijn klanten regelmatig digitaal. Wij spreken een programma daarvoor af zodat er het hele jaar leuke acties zijn. Het spaarsysteem werkt goed en bindt mijn klanten. Kort geleden hebben wij samen met Inspira Cosmetics een Inspiratie dag georganiseerd. Dat was een enorm succes en ik dat iedereen aanraden.

Beauty By Design

Koekkoekhof 2, Rhoon • www.beautybydesign.nl • tel 010 5010106

Vricos is flexibel, ik kan speciale aanbiedingkits bestellen voor mijn klanten. Ik werkte al met behandelprogramma’s in plaats van losse afspraken. De holistische methode sluit daar mooi op aan. Zo bereik ik echt huid-verbeterende resultaten.

Schoonheidssalon Aphrodite

Het Stepke 20, Stevensweert • tel.0475 552322

De Inspira Cosmetics behandelingen zijn erg afwisselend en dat vind ik erg fijn. Mijn klanten waarderen het ook. Het Bio Cellulose Masker geeft een enorm anti-aging effect en is een van mijn favorieten. Klanten die een kuur afnemen vinden het resultaat al vanaf het begin verrassend en aan het eind van de kuur zijn ze laaiend enthousiast.

Duinoord Beauty

Thomsonlaan 114 • www.salonduinoord.nl • tel. 06 282 756 45

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Vricos. Vricos denkt mee, traint mijn team, geeft adviezen en komt met nieuwe ideeën. Ook het marketingprogramma is prima. Ik krijg altijd direct service en antwoorden.

Beautysalon Fränds

Christiaan Huygensstraat 12, Voorschoten • www.frands.nl • tel 071 7850628

Ik heb veel ervaring met merken, toch is Inspira Cosmetics bijzonder. Ik ben groot fan van de fruitzuur programma’s en zeker het fruitzuur programma voor de gevoelige huid en de Fair Complexion, het nieuwe verhelderingsprogramma voor de huid dat ook pigmentvlekjes verbleekt. De korte serie uiterst efficiënte producten voor thuis is top, met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Vricos levert top service. Altijd persoonlijk, altijd benaderbaar, zeer flexibel. Ook het marketingprogramma is erg fijn. Want voor het uitwerken van een goed marketingprogramma ontbreekt mij vaak de tijd.

Gratis samples ontvangen?

Inspira Cosmetics werkt samen met de meest vooraanstaande laboratoria. Voortdurend onderzoek zorgt er steeds opnieuw voor dat Inspira Cosmetics tot de meest effectieve merken ter wereld behoort als het écht op huidverbetering aankomt.

Gratis en vrijblijvend een pakket proefverpakkingen ontvangen

Inspira Cosmetics

Marktleidende, ultra moderne huidverzorging

Ondersteuning

Samen halen we optimale resultaten

Ervaringen

“Mijn klanten zijn onder de indruk”